Vuoden 2016 vuosikokouksen ajankohta

Vuoden 2016 vuosikokous ja tieteellinen seminaari pidetään torstaina 7.4.2016 iltapäivällä lääketehdas Pfizerin tiloissa Helsingissä. Huom! Edellisen viestin ajankohta on siis muuttunut. Tarkempi ajankohta, paikka ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Aikaisempaan tapaan luvassa on tieteellistä ohjelmaa, vuosikokous ja iltapala. Ilmoittautumislinkki tulee verkkosivuille myöhemmin.

Pyydämme kaikkia jäseniä maksamaan viimeistään nyt vuoden 2015 jäsenmaksun 12 euroa. Myös vuoden 2016 jäsenmaksun voi laittaa. Älä unohda maksajan nimitietoa ja jäsenmaksun vuotta tiedonanto-kentästä!

Vuoden 2016 tieteellinen seminaari ja vuosikokous 10.2.2016

Vuoden 2016 vuosikokous pidetään keskiviikkona 10.2.2016 Helsingissä lääketehdas Pfizerin tiloissa. Luvassa on tuttuun tapaan tieteellistä ohjelmaa, seuran uuden kunniajäsenen, professori Ville Valtosen pitämä juhlaesitelmä ja muitakin luentoja. Lopuksi pidetään vuosikokous ja luvassa on myös tarjoilua, minkä vuoksi pyydetään ennakkoilmoittautuminen. Tarkempi ohjelma ja kokouksen paikka julkaistaan myöhemmin tällä sivulla. Tiedustelut tarv. Päivi Kankkunen paivi.kankkunen@vita.fi

 

Vuoden 2015 jäsenmaksuja on vielä runsaasti maksamatta! Huolehdittehan asian kuntoon viipymättä sekä viime vuoden että vuoden 2016 osalta. Yhdistyksemme toiminta on riippuvainen jäsenkunnan aktiivisuudesta ja jäsenmaksuista, joka on varsin pieni moniin muihin seuroihin verrattuna.

Pohjoismainen kokous Helsingissä, Biomedicum, Haartmaninkatu 8, Helsinki

Hyvät jäsenet! Ilmoittautuminen Pohjoismaiseen kokoukseen päättyy pian. Jos linkki ei enää aukea, ottakaa yhteyttä sihteerimme Päivi Kankkuseen, paivi.kankkunen@vita.fi jälki-ilmoittautumista varten. Kokouspaikka on BIOMEDICUM Haarmaninkatu 8, Helsinki
Welcome to the Nordic Meeting of Medical Mycology. The venue is Biomedicum, Haartmangatan 8, Helsinfors/Helsinki. Welcome! If you have any questions, please contact paivi.kankkunen@vita.fi or tuula.putus@utu.fi

Mykologian pohjoismainen kokous 20.-21.5.2015

Viisi vuotta sitten pidettiin Helsingissä Pohjoismainen Mykologisten seurojen kokous, NSMM kongressi. Tänä vuonna Suomella on jälleen järjestämisvuoro ja toukokuussa pidettävän tilaisuuden järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Tämän tieteellisen kokouksen yhteydessä pidetään myös  seuramme vuosikokous.

Kongressi on maksuton ja avoin seuran jäsenille. Nyt on hyvä tilaisuus anoa seuran jäsenyyttä ja päästä kuulemaan sekä suomalaisia että ulkomaisia asiantuntijoita. Aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan! Kannattaa myös informoida muita aiheesta kiinnostuneita ja rohkaista anomaan seuran jäsenyyttä.

Get together-tilaisuus pidetään 20.5. ja varsinainen kokous on 21.5.2015 Helsingissä. Ilmoitamme yksityiskohdista lisää aivan lähiaikoina ja myös ilmoittautumislinkki tulee seuran nettisivuille.

Olethan muistanut maksaa vuoden 2014 ja 2015 jäsenmaksut!

Tuula Putus, pj.