Vuoden 2016 vuosikokouksen ajankohta 7.4.2016

Vuoden 2016 vuosikokous ja tieteellinen seminaari pidetään torstaina 7.4.2016 iltapäivällä lääketehdas Pfizerin tiloissa Helsingissä. Tarkempi ajankohta, paikka ja ohjelma ilmoitetaan myöhemmin. Aikaisempaan tapaan luvassa on tieteellistä ohjelmaa, vuosikokous ja iltapala. Ilmoittautumislinkki tulee verkkosivuille myöhemmin.

Pyydämme kaikkia jäseniä maksamaan viimeistään nyt vuoden 2015 jäsenmaksun 12 euroa. Myös vuoden 2016 jäsenmaksun voi laittaa. Älä unohda maksajan nimitietoa ja jäsenmaksun vuotta tiedonanto-kentästä!

Pohjoismainen kokous Helsingissä, Biomedicum, Haartmaninkatu 8, Helsinki

Hyvät jäsenet! Ilmoittautuminen Pohjoismaiseen kokoukseen päättyy pian. Jos linkki ei enää aukea, ottakaa yhteyttä sihteerimme Päivi Kankkuseen, paivi.kankkunen@vita.fi jälki-ilmoittautumista varten. Kokouspaikka on BIOMEDICUM Haarmaninkatu 8, Helsinki
Welcome to the Nordic Meeting of Medical Mycology. The venue is Biomedicum, Haartmangatan 8, Helsinfors/Helsinki. Welcome! If you have any questions, please contact paivi.kankkunen@vita.fi or tuula.putus@utu.fi

Mykologian pohjoismainen kokous 20.-21.5.2015

Viisi vuotta sitten pidettiin Helsingissä Pohjoismainen Mykologisten seurojen kokous, NSMM kongressi. Tänä vuonna Suomella on jälleen järjestämisvuoro ja toukokuussa pidettävän tilaisuuden järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa. Tämän tieteellisen kokouksen yhteydessä pidetään myös  seuramme vuosikokous.

Kongressi on maksuton ja avoin seuran jäsenille. Nyt on hyvä tilaisuus anoa seuran jäsenyyttä ja päästä kuulemaan sekä suomalaisia että ulkomaisia asiantuntijoita. Aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan! Kannattaa myös informoida muita aiheesta kiinnostuneita ja rohkaista anomaan seuran jäsenyyttä.

Get together-tilaisuus pidetään 20.5. ja varsinainen kokous on 21.5.2015 Helsingissä. Ilmoitamme yksityiskohdista lisää aivan lähiaikoina ja myös ilmoittautumislinkki tulee seuran nettisivuille.

Olethan muistanut maksaa vuoden 2014 ja 2015 jäsenmaksut!

Tuula Putus, pj.